VARNA BEAUTY SPACE – Очакваме ви на 25ти и 26ти Октомври

Очакваме ви на VARNA BEAUTY SPACE - 25 и 26 Октомври 2023г.

Скъпи приятели очакваме ви на 25 и 26 Октомври на VARNA BEAUTY SPACE

Ако вие сте дистрибутор, специалист, собственик на салон за красота или спа център, който се интересува от новите продукти, оборудване и услуги от индустрията за красота и здраве или търсите срещи с водещите компании, нови бизнес връзки и искате да сте в крак с актуални тенденции и иновации на бранша, трябва задължително да посетите Arena of Beauty!

Къде се провежда VARNA BEAUTY SPACE?

  • Хотел Черно Море
  • Адрес: ВАРНА. бул. Сливница 45, ет. 4

VARNA BEAUTY SPACE е професионален форум за среща на специалисти от света на естетичната индустрия.

VARNA BEAUTY SPACE дава възможност на производители и дистрибутори да презентират продукти, услуги и технологии пред козметици, фризьори, маникюристи, гримьори, дерматолози, кинезитерапевти и всички други представители на салони за красота и центрове за естетична промяна.

VARNA BEAUTY SPACE има ясно изразен В2В профил и се развива като професионална платформа, насочена към постигане на ефективна комуникация и конкретни резултати. Форматът добавя стойност за всички участващи страни като създава оптимална среда за идеен и практически обмен, пълноценни работни дискусии, актуална информация за развитието на бранша, спестявайки най-ценни ресурси – средства и време.

Коментирай