Д-р Милена и Д-р Анриета Неделчеви

Естетична дерматология

Контакти

Телефон :
0887 909 099
Email :
info@drnedelcheva.com
Уебсайт / Линк за връзка :
Адрес :
гр. Стара Загора ул. „Димитър Наумов” №32

Д-р Милена Неделчева е лекар-дерматолог с почти 30-годишна практика в диагностиката и лечението на всякакъв вид кожни заболявания като екземи, псориазис, дерматози, микози, косопад, включително и хомеопатична алтернативна терапия, педиатричната дерматология, премахване на кожни образувания, лечение на акне, както и диагностика и лечение на венерологични (полови) болести.
Освен клинична дерматология и лечение на кожни проблеми, Д-р Неделчева е един от най-успешните естетични дерматолози у нас – почти 20-годишна практика с ботокс и филъри , а от 8 години насам е един от малкото естетични дерматолози в България, които работят изключително много най-популярната процедура за подмладяване – именно Фейслифтинг с конци на лице и тяло.
Друг обект на дългогодишната й работа е лечението на акне и на белезите от акне, операции, травми чрез най-модерно поколения фракселен аблативен Со2 лазер.
От няколко години попълнение на нейния екип е Д-р Анриета Неделчева, с която нашите пациенти ще се срещат все по-често. Тя е нашето свежо попълнение, което въпреки младата си възраст вече има десетки дипломи и обучения зад гърба си. Специализантка по дерматология и венерология, с изявен интерес към дерматохирургията. Запазен модел на работата й е т.нар „руски обем“ в уголемяването и оформянето на устни.

Направете запитване

    Д-р Милена и Д-р Анриета Неделчеви